Re: [AMBER] Error building Amber

From: Walton Smith <smit7450.mylaurier.ca>
Date: Mon, 27 Jul 2020 15:50:54 -0400

Hey Dac,

I’m using Catalina (10.15.5), and I do have homebrew from when I installed the open source PyMOL. In my /usr/local/lib folder I have cmake, docker, python3.7 and python 3.8 along with an unknown pkgconfig folder and several lib—.dylib and .a files. I have attached the cmake.log file. Let me know if you might have any idea. Thank you so much for getting back to me so fast.




WS

> On Jul 27, 2020, at 1:48 PM, David A Case <david.case.rutgers.edu> wrote:
>
> On Mon, Jul 27, 2020, Walton Smith wrote:
>>
>>
>> I’m having trouble with building AMBER. After I ./run_cmake in terminal,
>> the configuration never runs to completion. Here is the error log and
>> output log associated with my difficulties. Please let me know what I can
>> do to fix this issue, I would greatly appreciate it. Just to let you know,
>> I’m not very familiar with terminal so this is all pretty new to me.
>
> It's best to post the "cmake.log" file that is created by run_cmake.
>
> Also, let us know about your operating system and configuration. It
> looks like you are using OSX, but which version? and is there anything
> odd about your setup (is homebrew or something like that installed)?
> What do you have (if anything) in your /usr/local/lib folder?
>
> ...thanks....dac
>
>
> _______________________________________________
> AMBER mailing list
> AMBER.ambermd.org
> http://lists.ambermd.org/mailman/listinfo/amber



_______________________________________________
AMBER mailing list
AMBER.ambermd.org
http://lists.ambermd.org/mailman/listinfo/amber


Received on Mon Jul 27 2020 - 13:00:03 PDT
Custom Search