[AMBER] error massage in constant pH simulation

From: nicholus bhattacharjee <nicholusbhattacharjee.gmail.com>
Date: Tue, 6 Jul 2010 05:16:35 -0400

Dear community,
                           I am doing a constant pH simulation of a protein.
I have prepared the necessary files in my system (a desktop) having Amber 9
installed in it while I am running the simulation in a remote cluster having
Amber 10 installed (Don't know the problem might be due to different
version).

Bellow is the procedure I followed while preparing the files necessary for
constant pH simulation

I have change ASP & ASH into AS4, GLU & GLH into GL4 and HIS,HID & HIE into
HIP in my pdb file.

$ tleap
>source leaprc.ff99SB
>set default PBRadii mbondi2
>loadoff constph.lib
>loadamberparm frcmod.constph
>mol=loadpdb my.pdb
>charge mol
Total unperturbed charge: -5.003600
Total perturbed charge: -5.003600
>addions mol Na+ 0
>saveamberparm mol prmtop inpcrd
>quit

Since I am doing the simulation at pH 3 I have exclude TYR and LYS from cpin
file

$ ambpdb -p prmtop <inpcrd | cpinutil.pl -notresname TYR, LYS> cpin

I am sending the input and error files as attachment. Please tell me what is
the problem.


-- 
Nicholus Bhattacharjee
PhD Scholar
Department of Chemistry
University of Delhi
Delhi-110007 (INDIA)
Phone: 9873098743(M)




_______________________________________________
AMBER mailing list
AMBER.ambermd.org
http://lists.ambermd.org/mailman/listinfo/amber


Received on Tue Jul 06 2010 - 02:30:04 PDT
Custom Search